Karabükspor’a Yeni Tesisi Müjdesi

Kardemir D.Ç. Karabükspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Ahmet Gölbek, yeni tesisleşme için 100 dönümlük bir arazi alacaklarını ve çalışmaların sona geldiğini söyledi.



Karabükspor’un Slovenya kampını bugün tamamlayarak yurda döndüğü ve oradaki kamp çalışmalarda başa Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın gelmesiyle birlikte takıma disiplin, tertip ve düzen geldiğini belirten Ahmet Gölbek, “Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın gelişi kendisini net biçimde belli etmiş.Bir düzen, tertip ve bir disiplin havası hakim. Bu da zaten futbol takımlarında yolun yarısı demek. Aldığımız oyuncularda takıma çok çabuk uyum sağlamış. Buda bizim için sevindirici. Orada yaptığımız hazırlık maçlarındaki skordan ziyade oynan futbol gayet olumluydu. Yapacağımız bir veya iki takviye ile lige hazır olacağız. Spor olayındaki çalışmalarımızın yanında yönetim kurulumuz mali disiplin yönünde bazı tesislerimizi müstecirlere ihale edecek. Kamp tesisleri noktasında ise yenilerini katmak üzere bir dizi çalışmalarımız var. Bunla ilgili yakında çok müjdeli haberler vereceğiz. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Valimiz İzzetin Küçük ve Belediye Başkanımız Rafet Vergili büyük destek ve katkılar veriyorlar. Önümüzdeki günler Karabükspor çok güzel bir alanda 100 dönüm araziye sahip olabilir. Bununla ilgili çalışmalarımız var. Olumlu gelişmeler olacak. Alacağımız yeni yere tesislerimizi taşıyacağız. Bu arada mali disiplin konusunda başka bir projemiz Milli Emlak Müdürlüğünden uygun bir alan bulabilirsek büyük bir konut projemiz var ve kulübe maddi gelir sağlamayı düşünüyoruz” dedi.

Asbaşkan Gölbek, önümüzdeki hafta başlayacak olan süper lige bir rekabet çerçevesi içinde ama dostluğu ön planda tutarak maçlara çıkmayı hedeflediklerini de anlatarak şunları söyledi:
“Sporun barış ve kardeşliğe önemli katkı sunmasını düşünerek lige başlayacağız. Gerginlik ortamından uzak insanların aileleri ile birlikte stadyumlara gelebileceği bir ligi arzulayarak bu lige başlamak istiyoruz. Lige başlarken kombine biletlerimiz yoğun bir şekilde taraftarımıza halkımıza sunulacak. Herkesin cebine uygun kombine biletlerimiz var. 100 TL’den bin TL’ye kadar kombine satışlarımız bayram sonrasında başlayacak. KARDEMİR işçisi kombine biletlere çok yoğun ilgi gösterdi ve kendilerine teşekkürü bir borç biliyoruz. Forvet konusunda arkadaşlarımız Avrupa’nın bazı ülkelerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Hocamızın talebi doğrultusunda belki bir kanat oyuncusu alabiliriz. Yolumuzu ayırdığımız oyuncular var ve birkaç oyuncumuzla da yolumuzu ayırabilir ya da kiralık verebiliriz.”

Kaynak: İHA