Fethiyespor Sağlık Sponsorluğu Anlaşması Yaptı

MUĞLA - PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Fethiyespor, 2013-2014 sezonunda Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ile sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzaladı.

Fethiyespor Kulübü'nde düzenlenen törende, Fethiyespor Kulübü Basın Sözcüsü İsmail Türk ile Fethiye Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Başoğlu arasında sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalandı.

Törende konuşan Fethiyespor Kulüp Başkanı İsmail Öztürk, Fethiye'nin değerlerinin çok daha yukarıya taşınması gerektiğini söyledi.

Fethiye'nin farkını ülkede izlettirmeleri gerektiğini belirten Öztürk, "Bugün sağlanan anlaşma ticari ve manevi bir birlikteliktir. Bu gerçekten sahiplenmedir. Geçmişte olduğu gibi Fethiye'de üreten insanların omuz omuza vermesiyle alakalı bir durumdur. İnşallah bu duygu ve düşüncelere imkanı olan, üreten şirketlerimiz de katılır" dedi.

Fethiye Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu ise hastanenin inşaatı dolayısıyla 2 yıl Fethiyespor'a yeteri kadar destek olamadıklarını, bu süreçte boşluğu dolduran sponsor firmalara teşekkür ettiğini belirtti.

Fethiyespor'a özellikle bu sezon daha fazla sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Başoğlu, "Zorlu bir lig ve zorlu rakipler Fethiyespor'u bekliyor. Biz de gerek sağlık hizmetleri gerekse diğer çalışmalarla yaklaşık 500 bin liralık bir destek sağlamış olacağız. İleri ki yıllarda bu desteklerimiz daha da artacak. Yeni sezonda Fethiyespor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

Basın sözcüsü İsmail Türk de 2 yıllık aranın ardından yeniden Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ile anlaşma sağladıklarını, 2 yıldır kulübe sponsorluk konusunda destek veren Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir'e teşekkür etti.

Türk, kulübün menfaatleri doğrultusunda Aydemir'in de anlaşmanın sağlanmasını kabul ettiğini, alınan desteklerle ligde her anlamda daha güçlü bir Fethiyespor olacağını ifade etti.

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Erdoğan Aydın ise "Fethiyespor Fethiye'nin yükselen bir değeri, Fethiye'nin bir markası. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi de Ege bölgesinde çıkışta olan bir hastane. İki yükselen değeri, markayı bu anlaşma ile buluşturmak istedik. Bu anlaşma herkese hayırlı olsun" dedi.

Fethiyespor 1 yıl boyunca sağlık hizmetlerinin tamamını Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi karşılayacak ve lacivert beyazlıların 2013-2014 sezonunda giyeceği formalarda hastanenin reklamı olacak.

Kaynak: AA