2013 Voleybol Sezonunun Ardından

İZMİR - İzmir'deki voleybol müsabaka sayısının bir önceki sezona göre yüzde 30 artarak, 1308 maça çıktığı bildirildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilciliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 2012-2013 sezonunda Atatürk Voleybol Salonu'nun yanı sıra Balçova, Gaziemir, Karşıyaka, Ödemiş, Bergama, Foça ve Seferihisar Spor salonlarında voleybol müsabakalarının sorunsuz olarak oynandığı belirtildi.

İzmir'de 5 Şampiyonlar Ligi, 199 lig, 9 Türkiye Kupası, 10 İşitme Engelli Ligi, 2 üniversite, 732 altyapı, 351 okul sporları olmak üzere toplam 1308 maç oynandığı kaydedildi.

Arkas Spor'un Acıbadem Erkekler Ligi'ni şampiyon olduğu, ayrıca Türkiye Kupası'nda ikinci olduğu, Konak Belediyespor'un da Acıbadem Erkekler Ligi'ne yükseldiği anımsatıldı.

Acıbadem Gençler Ligi'nde Arkas Spor'un, İşitme Engelliler Ligi'nde de Bornova Belediyespor'un sezonu şampiyon tamamladığı, altyapılarda ise Türkiye Şampiyonaları'na katıla Arkas Spor genç bayan takımının Türkiye ikincisi, yıldız kız takımının ikinci ve erkek takımının ise üçüncü olduğu belirtildi.

Okul sporlarında ise yıldız erkeklerde Özel Yamanlar Koleji, küçük erkeklerde ise Özel Fatih Koleji'nin Türkiye şampiyonu, Özel Yamanlar Koleji'nin üçüncü olduğu, küçük kızlarda da Özel Ege Koleji'nin üçüncü olduğu kaydedildi.

Kaynak: AA