Sivasspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Hollanda kampını tamamlayarak yurda dönen Sivasspor, iki günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıklarına tesislerde yaptığı idmanla başladı.

Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde yaklaşık 1 saat 30 dakika süren idman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.

Futbolcular daha sonra yarı sahada pas ve top kapma çalışması yaptı.

Antrenmanda basın mensuplarına açıklama yapan Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, çok güzel bir kamp dönemi geçirdiğimizi söyledi.

Roberto Carlos’un kamp döneminden çok memnun kaldığını ifade eden Erdoğan, “Her şey istediğimiz gibi ilerledi. Bütün oynadığımız maçlar güzel geçti. Ufak tefek sakatlıklar hariç bir hiç sakatlık yaşamadık. Bundan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Yeni sezona kadar çalışmaları tesislerde sürdüreceklerini belirten Erdoğan, “Sivas’a döndük şehrimize, taraftarımıza kavuştuk. Bunun da mutluluğunu yaşıyoruz. Her şey yolunda son bir hazırlık maçını yaptıktan sonra lige hazır bir şekilde girmeyi umuyoruz” diye konuştu.

Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Uğur, Murat Akça yeni transfer Timur Özgöz ile izinli olan kaleci Milan Borjan ve Eren katılmadı.

Öte yandan Sivasspor Cumartesi günü saat 20:00’de İstanbul’da Kasımpaşa ile Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda bir hazırlık maçı yapacak.

Kaynak: İHA