Rasim Ozan Kütahyalı'nın tweeti olay oldu

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Galatasaray'ın Arsenal karşısında aldığı galibiyetten sonra attığı tweete "Allah Rasim'e akıl fikir bağışlasın" diyerek tepki gösterdi.

Emirates Cup'a katılan Galatasaray, İngilizlerin efsane takımlarından Arsenal'i 2-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Galibiyet ardından koyu bir Galatasaray taraftarı olan Rasim Ozan Kütahyalı ise attığı tweetler ile ortalığı fena karıştırdı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter 'da maçı yorumlayan Kütahyalı, “Galatasaray Arsenal'ı paspas yaptı haftaya sıra Fenerbahçe'de...” ifadelerini kullandı. Bir diğer tweetinde ise Fenerbahçe 'ye dahada yüklenen Kütahyalı, “Drogba tek başına Fener'i paspas yapar, çiğner geçer...” diye yazdı.

“GERÇEKTEN BUNU RASİM Mİ ATTI?”
İşte Kütahyalı 'nın bu tweetleri Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında masaya yatırıldı. Kütahyalı 'nın tweetleri yorumlayan Ertem Şener, “Her zaman barıştan ve birlikten bahseden Kütahyalı 'nın attığı tweeti görünce 'Gerçekten bunu Rasim mi attı'dedim. Kütahyalı, Türkiye 'nin barış sürecinde en etkili isimlerdendir ama bu olmadı.” diyerek tepkisini gösterdi.

“ALLAH RASİM'E AKIL FİKİR BAĞIŞLASIN”

Kütahyalı 'yı eleştiren bir diğer isim ise Ahmet Çakar oldu. Sert ifadeler ile Kütahyalı 'ya yüklenen Çakar, “Tweetlerinden bahsederken tüylerim diken diken oldu. Bunlar şık davranışlar değil. Biz de zaman zaman hata yapabiliriz ama bu pas pas falan iyi değil.”şeklinde konuştu. Galatasaray 'ın daha önemli galibiyetler kazandığını hatırlatarak Kütahyalı 'nın Galatasaray 'a hakaret ettiğini savunan Çakar, “Yemişim Emirates kupasını. Allah Rasim 'e akıl fikir bağışlasın. Senin gibi bir ismin daha duyarlı ve tarafsız davranması gerektiğini düşünüyorum. ” diye ekledi.

“PASTIRMA YAPAR YAZACAKTIM”

Kütahyalı ise gelen galibiyet ardından çok sevindiğini belirterek “Galatasaray haftaya da Fenerbahçe 'yi Kayseri pastırması yapar yazacaktım. Bu espriler futbolda var. Futbol biraz eğlencedir. “ diyerek yazdıklarının arkasında durdu.