Pozitif Gençlik’ten Renkli Yaz Okulu

Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından düzenlenen ‘Yaz Etkinliği’ ,birbirinden güzel etkinliklerle tamamlandı.

Yaz Etkinliği, renkli kapanış programı ile sona erdi.
Yeniköy Halı Saha ve yanındaki sosyal tesislerde gerçekleştirilen ‘2013 Yaz Etkinliği’ne 7-14 yaş arasında bulunan yaklaşık 65 minik izci (Yavrukurt) katıldı.

7 öğretmen, yardımcı eğitimciler ile bir aşçı olmak üzere toplamda 13 personelin görev aldığı yaz etkinliğinde minik izciler, hem eğlendi hem de çeşitli alanlarda eğitim aldı. Program süresince yavrukurtlar, izcilik eğitiminin yanı sıra yüzme, okçuluk dersleri ile drama ve görsel sanatlar eğitimlerini de aldıl. Pikniğe ve at çiftliğine de gidip ata binen minik izciler, değerler eğitimi ve karakter eğitimi dersleri de aldı. 27 gün süren etkinlik, Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen kapanış programı ile tamamlandı. Çok sayıda davetli ve ailenin katıldığı programda konuşan Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Mustafa Olgunharputlu, etkinliği verimli bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Olgunharputlu, izcilerin hem tatil yapıp hem de bir şeyler öğrendikleri bu programı, gelecek yıl da yapmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA