Manisaspor, Sırp Forvet Perovic'i Transfer Etti

MANİSA - PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, daha önce prensipte anlaştığı Sırp forvet Slavko Perovic'i, kiralık olarak transfer etti.

Perevic ile 19 Mayıs Stadı'nda düzenlenen törenle kiralık olarak 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Köseli, imza töreninde yaptığı konuşmada, Perovic ile uzun süredir ilgilendiklerini belirterek, "Bu seneki az ama öz transferlerimizden birisi. Uzun zamandan beri görüşüyorduk, en sonunda nihayet istediğimiz sonucu aldık. Teknik heyetimiz, başkanımız, bütün camiamız adına istediğimiz bir transferi yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizim ona duyduğumuz güveni boşa çıkarmayacağından eminiz. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Perovic ise takıma katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Buraya gelmeden önce şehir hakkında da kulüp hakkında da bilgi toplamaya çalıştım. Genelde hep pozitif bilgiler olduğu için bugün buradayım. Eğer, Süper Lige çıkma hedefinde takıma katkıda bulunursam daha da mutlu olacağım" dedi.

-Kombine kartlar satışa çıktı

Öte yandan, Manisaspor'un 2013-2014 sezonu kombine kartlarının satışa çıktığı bildirildi.

Kombine kart satış fiyatları, "Tarzan tribün" için 75, "Kapalı Alt B tribün" için 150 ve "VIP tribün" için 500 lira olarak belirlendi.

Kaynak: AA