Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk, "Elazığspor ligdeki mücadelesine hazır" dedi

aa:text:20130805:415002SPOElazığGakgoşlar, kamp dönemini tamamladıElazığ - ELAZIĞ - Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk, bordo-beyazlı ekibin kamp dönemini tamamladığını belirterek, "Elazığspor ligdeki mücadelesine hazır" dedi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 gün süren hazırlık çalışmalarının ilk etabının Elazığ'da, ikinci etabının da Hollanda'da yapıldığını anımsattı.

Çalışmalarda genç gurbetçi ve yerli futbolcuların performansından çok memnun olduklarını, ayrıca İbrahim Kaş, Mehmet Nas ve Çağlar Birinci gibi Süper Lig tecrübesi olan oyuncuların kadrolarına daha da güç kattığını vurgulayan Öztürk, şöyle konuştu:

"Teknik heyet kamptan, yapılan trasferlerden çok memun. Bu sene düşme korkusu olmadan ligde mücadele eden bir ekip olmak için elimizden gelen her şeyi sonuna kadar yaptık. Transfer çalışmalarımız da henüz bitmiş değil. Hedeflediğimiz, kadromuza katmak istediğimiz isimler var. Elazığspor ligdeki mücadelesine hazır. Çok şükür ki kampımızı da sakatsız tamamladık. Kazasız belasız bir kamp dönemi geçirmek bizim için çok önemliydi. Yaptığımız çalışmaların, hazırlık sürecinin lige çok olumlu yansıyacağını düşünüyorum."

Bordo-beyazlı ekibin Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası karşılaşmaları için 7 Ağustos'ta Ankara'da toplanacağını belirten Öztürk, kupa maçlarının ardından İzmir'e geçip, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasındaki Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA