Hazırlık Maçı

AYDIN - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, hazırlık maçında Polatlı Bugsaşspor'u 1-0 yendi.

Topuk Yaylası'ndaki kamp çalışmalarını sürdüren Aydınspor 1923, ikinci hazırlık maçında Polatlı Bugsaşspor ile karşılaştı. Her iki yarıda tüm oyuncularına şans veren Aydınspor 1923, 16. dakikada Mehmet Gürkan Öztürk'ün attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Teknik direktör Hüsnü Özkara, oyuncularının performansından çok memnun olduğunu belirterek, "Sahada heyecan veren bir takım oluşturabilmek için çabalarımız sürüyor. Takımımız her sisteme uyabilecek yapıya sahip. En uygun sistemle mücadele edeceğiz" dedi.

Kampın çok iyi geçtiğini çalışma ortamından ve takımın içinde bulunduğu ortamdan da son derece memnun olduğunu ifade eden Özkara, futbolcularımızın antrenman performansı kamp uyumu, arkadaşlık durumunun en üst seviyede olduğunu, kampın ilk gününden itibaren güç ve kondisyon çalışmalarının yanı sıra teknik ve taktik çalışmalarını da sürdürdüklerini kaydetti.

Özkara, "Mücadele gücü yüksek, genel anlamda ofans ve defans yapabilen bir takım olmak istiyoruz. Sahada basmadık yer bırakmayan tekmeye kafa uzatacak kadar yürekli bir takım yakında sahada olacak. Takım içinde her formasyonu deniyoruz. Ünyespor ve Polatlı Bugsaş ile oynadığımız hazırlık maçında 3 ayrı diziliş denedik. Takımımız her sisteme uyabilecek yapıya sahip. En uygun sistemle mücadele edeceğiz. Saha içinde formasyonunu değiştirebilen, maçlara göre hareket edebilen bir yapıya sahip olacağız. Teknik oyunculardan kurulu bir ekibe sahip olduğumuz için bunu yapabiliriz" diye konuştu.

Kaynak: AA