Ekmekspor, Peynirspor’a Karşı

Altınordu’nun İzmir Fuarı’nda düzenlediği ‘3 Korner 1 Penaltı’ şampiyonasına ilk gün 18 takım katılırken, çocuklar ilginç isimlerle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Altınordu’nun İzmir Fuarı’nda Yeni Asır Gazetesi’nin sponsorluğunda düzenlediği 3 KORNER, 1 PENALTI şampiyonası büyük bir heyecanla başladı.

1980’li yılların unutulmaz mahalle maçlarını yeniden canlandırmak amacıyla Montrö Kapısı karşısındaki Paraşüt Kulesi yanında düzenlenen ve İngiltere’den özel getirilen çim zeminli şişme sahada organize edilen turnuvanın ilk gününde 18 takım kıyasıya bir mücadele örneği sergiledi. Harmandalı’dan Üçkuyular’a, Buca’dan Bornova’ya kadar İzmir’in dört bir yanından gelen çocuklar, günün şampiyonu olmak için mücadele verdiler. Katılan her çocuğa sertifika ve 1980’li yılların ünlü gazozu Huzur ikram edildi.

8-14 yaş arasındaki çocukların katılabildiği turnuvada ekipler, ilginç isimlerle de dikkat çekti. Ekmekspor, Peynirspor, Atar Yemez, Ordular ve Çılgınlar gibi isimleri seçen çocuklar, mahalle maçlarındaki kuralların geçerli olduğu dev organizasyonda unutulmaz saatler geçirdiler. Günün şampiyonu Yıldızlarspor’u 8-1’lik sonuçla mağlup eden Finalspor oldu. Günün diğer maçlarında şu sonuçlar alındı: Ekmekspor-Peynirspor: 7-3, İlhanspor-Aslanspor: 0-6, Bayramyerispor-Agoraspor: 3-3, Pazaryerispor-Şeytanlar: 1-1, Atar Yemezspor-Tekniklerspor: 1-4, Moryaka-Yıldızlarspor: 2-3, Efsanespor-Şampiyonlarspor: 5-0, Ordularspor-Çılgınlarspor: 4-7.
3 Korner 1 Penaltı Şampiyonası, her akşam 19:00-22:300 saatleri arasında düzenlenecek ve her günün şampiyonu, İzmir Fuarı’nın kapanış günü olan 8 Eylül’de dev finalde kapışacak. Kupanın sahibi olan takımın tüm oyuncuları, birer adet Play-Station ile ödüllendirilecek.

Kaynak: İHA