Diyarbakır'da "arena Bilardo Bölge Şampiyonası" Sürüyor

DİYARBAKIR - Bilardo Federasyonu Diyarbakır İl Temsilciliği tarafından organize edilen Arena Bilardo Bölge Şampiyonası devam ediyor.

Arena Bilardo Salonu'nda 27 Ağustos'ta başlayan ve 1 Eylül'de sona erecek müsabakalara, 9 ilden 106 bilardocu katılıyor.

Bilardo Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi İhsan Delibaş, Arena Bilardo Bölge Şampiyonası'nın resmi bir organizasyon olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Bu şampiyonaya Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Batman, Kahramanmaraş, Van, Bitlis, Erzurum ve Tokat'tan bilardocular katılıyor. 106 bilardocunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada dereceye giren ilk 4 sporcuya kupa ve para ödülü verilecek. Çekişmeli müsabakalara sahne olan Arena Bilardo Bölge Şampiyonası 1 Eylül'de sona erecek. 2013 faaliyet programımızda yer alan bu şampiyona resmi bir organizasyondur. Katılımcılara başarılar diliyorum."

Şampiyonaya Diyarbakır'dan katılan bilardocu Hikmet Okucu ise birbirinden güçlü bilardocuların yer aldığı şampiyonada başarılı olarak ilk dört arasına girmek istediğini söyledi.

Kaynak: AA