Hatayspor Sezona Hazır

HATAY - Hatayspor Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, mevcut kadroyu korumanın yanında kalitesine inandıkları 10 futbolcunun transfer edilmesiyle güçlü bir ekip kurduklarını belirtti.

Ergin, yaptığı yazılı açıklamada, Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetiminin, spor kamuoyunun ve taraftarların beklentileri doğrultusunda takımı şampiyonluğa taşımak adına olumlu çabalar sürdürdüğünü kaydetti.

Hatayspor'un başarıya ulaşmasının sadece yönetimin çabasıyla olmayacağını, tüm Hatayspor gönüllülerinin ortak çabasıyla hedefe ulaşılabileceğini ifade eden Ergin, şöyle devam etti:

''Öncelikle Hatayspor'a ilgilerini esirgemeyen başta Adalet Bakanı Sadullah Ergin olmak üzere Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Hatayspor'a destek veren tüm Hatayspor gönüllülerine teşekkür ederiz. Umuyoruz ki bu birlikteli ve dayanışma olursa Hatayspor'un önünde hiçbir engel duramayacaktır. Gümüşhane deplasmanı ile başlayıp kendi sahamızda Tokatspor maçı ile devam edecek 34 haftalık maratonda herkesin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız olacak. Çekilen fikstürden memnunuz. Avantajlı fikstürü puanlara dönüştürerek adım adım hedefe ilerleme amacındayız. Biz teknik heyet ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz. Grubumuzda Göztepe, Yeni Malatya, İnegöl, Aydın gibi güçlü takımlar olabilir ama hiç birinden çekinmiyoruz. Önemli olan biz Hatayspor olarak ne yapacağımızdır. Şu ortamımıza dedikodu ve nifak sokulmazsa Hatayspor şampiyonluğun en büyük adayıdır.''

Kaynak: AA