Çaykur Rizespor’da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Çaykur Rizespor yeni sezon öncesi çalışmalarını Rize’de sürdürüyor.Akşam antrenmanı sırasında yeni transfer Iraklı Ali Adnan’da gelerek yeni takım arkadaşlarını bir süre izledi.

Rize’de olmaktan ötürü mutlu olduğunu ifade eden Iraklı genç oyuncu Ali Adnan, “Çaykur Rizespor’a çok teşekkür ediyorum. Çok zor bir transfer görüşmesi geçti ama sonunla oldu. Çok mutluyum. İnşallah Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile beraber başarılı oluruz. Başka takımlardan da teklif vardı. Çaykur Rizesporlu yöneticileri ailem gibi hissettim. Bende Türkiye’deki futbol hayatıma Rizespor’dan başlamayı uygun gördüm. Türkiye’nin futbolda önemli dereceleri var. Verdiğim kararda bu da etkili oldu. Rize’yi ailem gibi hissettiğimden 53 numaralı formayı giymek istedim” diye konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR YARIN KENDİ SAHASINDA BİR HAZIRLIK MAÇI YAPACAK
Çalışmalarına günde çift antrenmanla devam eden Çaykur Rizespor, bugünkü akşam antrenmanını Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda yaptı. Çaykur Rizespor ve Pazarspor arasında yarın saat 21.00'da oynanacak olan hazırlık maçı öncesi yeşil-mavili ekip son antrenmanını bu maçın oynanacağı statta yaptı. Dünkü idmana izinli olduğu için katılmayan Tevfik çalışmalara katılırken, diğer izinli futbolcular Hurşut ve Kaan’ın da iki gün içinde takıma katılacağı bilgisi alındı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına bir açıklama yapan oyuncu Eren Albayrak, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “Bu süreçte yeni arkadaşlarımızla uyum sürecini atlattık. Bu sene işimiz daha zor. Süper ligde çok güçlü takımlar var. Bizde yeni transferlerle güçlendik. İyi çalışıyoruz ve kendimize güveniyoruz. Bende bireysel olarak iyi hazırlandım. İyi bir sezon geçirmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Çaykur Rizespor transfer komitesinin, Atletico Madridli gurbetçi oyuncu Cenk Güvenç ile iki yıllığına anlaşma sağlandıkları öğrenildi.

Kaynak: İHA