Balkan Yıldızlar Atletizm Şampiyonası Başladı

Balkan Yıldızlar Atletizm Şampiyonası başladı.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanvekili Hüseyin Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonaya 11 ülkeden 276 sporcunun katıldığını söyledi.

Milli sporcuların şampiyonaya iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Yıldırım, şampiyonaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

Atletizm sporunu hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını aktaran Yıldırım, "Federasyon Başkanımız Sayın Mehmet Terzi üç gün önce istifa etti. İdareci arkadaşlarımız birlik ve baraberlik içindeler. Atletlerimizin çok iyi dereceler alacağına ve Mehmet Terzi'nin istifasından sonra biraz daha hırslanmış bir şekilde daha iyi neticeler almak için çalışacaklarına inanıyorum. Güçlü bir sporcu topluluğuna sahibiz. Sporcularımızın iyi neticeler alacağına inanıyor, gelen ülkere 'hoş geldiniz' diyoruz" şeklinde konuştu.

Şükrüpaşa Atletizm Sahası'nda kızlarda üç adım atlama, erkeklerde disk atma ve yüksek atlama müsabakalarıyla başlayan şampiyonaya, açılış töreninin ardından kızlar 100 metre engelli ve erkekler üç adım atlama müsabakalarıyla devam edilecek.

Kaynak: AA