Yaz Spor Okulu Öğrencileri Piknikte Buluştu

Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün yaz spor okulu öğrencileri, Ümraniye Belediyesi Mesire Alanı'nda düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, pikniğe, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Kılıç, Ümraniye Türk Kızılayı Başkanı Hüseyin Can, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, birim müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Piknikte oyunlar oynayıp, yarışmalara katılan çocuklar, Başkan Can'ın başlattığı ip çekme yarışıyla eğlendi.

Ümraniye Belediye Başkanı Can, piknikte yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Şu anda aramızda müthiş yetenekli çocuklar var. Duruşlarında ve yürüyüşlerinde bile farklılık gösteren bu çocuklar, umuyorum ki yarın dünya çapında da marka sporcular olacaktır. Bu gayreti gösteren bütün öğretici kadroya da tebriklerimi sunuyorum. Çocuklarımıza başarılar diliyorum. Aileler olarak çocuklarımızı böylesine güzel spor aktivitelerine teşvik ettiğiniz içinde sizlere teşekkür ediyorum."

Mesire alanının sadece piknik yapılan bir yer olmadığını aktaran Can, alanda oyun ve spor grupları, 4 ayrı noktada bayan, erkek ve engelliler olmak üzere herkesin yararlanabileceği sosyal tesis, yürüyüş alanı, çeşmeler, binin üzerinde oturaklı masa bulunduğunu bildirdi.

Kaynak: AA