UEFA'dan Beşiktaş'a şok!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ikinci maçında Tromsö'yü ağırlayan Beşiktaş'a, UEFA'dan kötü haber geldi.

UEFA Beşiktaş'a yarın yapılacak olan kura çekimine gelmeyin haberi geldi. UEFA Beşiktaş'a yarınki kura çekimine gelmeyin bizden haber bekleyin faksı çektiği iddia ediliyor. Beşiktaş'a şok haber Tromsö maçı sırasında geldi. Fikret orman'ın Tromsö maçını terkedip kulübe döndüğü konuşuluyor.

UEFA'dan Beşiktaş Kulübüne, 'Kura çekimine gelmeyin, bizden haber bekleyin' faksı ulaştı. Beşiktaş Kulübü adına kura çekimine katılacak Erdem Torunoğulları yarınki kura çekimine gitmeyecek. Tromsö maçını 10.dakikada terk eden Başkan Fikret Orman, kulübe giderek yönetim kuruluyla konuyu görüşecek.

Sarı- lacivertli kulüpten sonra gözler siyah- beyazlı kulüp'e yönelmişti. Fenerbahçe'nin cezasını onayan CAS, Beşiktaş için ne kara verecek? Detaylar işte burada... UEFA Şahıslar İçin Yargıtay'ı Bekliyor!CAS, Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş ile ilgili kararını açıklayacak. Ancak herşey bununla sınırlı kalmayacak. UEFA Disiplin Kurulu'nun haklarında ek rapor istediği Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yöneticileri ile dosyada adı geçen diğer isimler için de kararlar yakın bir zamanda alınacak. CAS'ın Fenerbahçe'nin cezasını onamasının ardından, şahıslar için ömür boyu men cezalarının çıkma ihtimali kuvvetlendi. Şike soruşturmasının temelini oluşturan polis fezlekelerinin ve telefon tapelerinin kararlarda yine etkili olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Fakat adımlarını güvenli atan UEFA Disiplin Kurulu'nun Türkiye'de Yargıtay'da bulunan şike dosyası için çıkacak kararları beklediği öğrenildi. Ek rapor istemelerinin ve dosyayı ağırdan almalarının nedeninin Yargıtay olduğu ve Türkiye'de nihayete erecek dosya sonrası, şahıslarla ilgili kararların açıklanacağı belirtiliyor. Yargıtay'ın ise adli tatilin ardından dosyayı ele alıp 2 aylık süreç içinde kararını vermesi bekleniyor.