Malatyalı Hokeyciler Lige İddialı Hazırlanıyor

Malatyalı Hokeyciler, yeni sezona iddialı girmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

2013-2014 sezonu Açık Alan Hokey Süper Ligi’nde mücadele eden Malatya Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü bay-bayan hokey takımları süper lige hazırlık çalışmalarını devam ettiriyor.

Yapılan hazırlıklara ilişkin konuşan Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Savaş Yılmaz, “Bayan ve erkek takımlarımız ile süper lige güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Süper Lig’de ilk yarı maçları sonrası takımlarımız çok talihsiz puanlar kaybetti bundan dolayı çok çalışmamız gerekiyordu. İkinci etaba güzel bir çalışma dönemi geçirerek hazırlandık. Sporcularımın motivasyonları üst seviyede güzel sonuçlarla döneceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Takım Kaptanı Milli Sporcu Musab Çağın ise “Hokey Süper Ligi’nde 10 takım yer almakta ve bunlardan biride bizim takımımız bunun önemini çok iyi biliyoruz. İlk defa ligde şansızlıklar yaşayıp hiç beklemediğimiz puanlar kaybettik bunların telafisini Gaziantep’te yapılacak ikinci kademe maçlarında inşallah güzel maçlar çıkartarak ligi hak ettiğimiz yerde bitireceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA