Tff Bal Ligi

Karsspor Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Yaptığı transferler yeni ve çok iyi kadro kuran Karsspor, Teknik Direktör Hayrettin Tekelioğlu, nezaretinde çalışmalarına devam ediyor.

Kars Atatürk Stadyumunda yapılan çalışmalara taraftarlarda ilgi gösteriyor. Karsspor’un antrenmanını izleyen çok sayıda taraftar, Yeşil Beyazlı ekibinin 2013.2014 sezonunda TFF 3. Ligine çıkacağına inanıyor.

Karsspor Teknik Direktörü Hayrettin Tekelioğlu, İHA’ya yaptığı açıklamada, Karslıların kendilerine inanmalarını ve takımlarına destek çıkmalarını istedi. Başarıların birlik ve beraberlikle pekiştiğini ifade eden Hayrettin Tekelioğlu; “Yeni bir takım kurduk. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Ben inanıyorum ki Karssspor bu sezon hedefine ulaşacaktır. Tabi sizlerin de bildiği üzere başarılar birlik ve beraberlik ortamında sağlanır. Ben bütün Karslıları takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Eminim birlik beraberlik ortamında taraftarıyla birleşen Karsspor’un mutlak suretle başarılı olacağına inanıyorum. Ele ele vererek Karsspor’u hak ettiği yere birlikte taşıyalım” dedi.

“HER ŞEY KARS’TA ÇOK GÜZEL”
Türkiye’nin birçok ilinde takım çalıştırdığını belirten Teknik Direktör Hayrettin Tekelioğlu, Serhat şehri Kars’ta futbol için her şeyin çok güzel olduğunu söyledi.

Karslıların özlemlerini bu yıl sona erdireceklerine dikkat çeken Tekelioğlu; “Karsspor’da hocasından, futbolcusuna, malzemecisinden yöneticilerine kadar herkes bir bütün olarak kenetlendik. Hedefimiz bu sezon Kars’ı bir üst lige taşımak. Burada bizler kadar taraftarlarımıza da görev düşüyor. Taraftarlarımızı maçlarımızda tribünde görmek istiyoruz. Bu şekilde başarıyı yakalayacağız. Önümüzde Türkiye Kupası karşılaşması var. Ardahan Gölespor ile kupa maçı oynayacağız. Bu karşılaşmayı geçerek sezon öncesi iyi bir başlangıç yapmak itiyoruz” şeklinde konuştu.

Kars Atatürk Stadyumda yapılan çalışma teknik ve taktik ağırlık geçti. Yapılan antrenmanın sonunda çift kale maç yapıldı. Çift kale maçta futbolcuların yaptıkları bir birinden güzel hareketler taraftarlar tarafından alkışlandı.

Kaynak: İHA