İşte CAS kararına ilk tepkiler

Fenerbahçe Kulübü’ne, UEFA Disiplin Kurulu’nun verdiği Avrupa kupalarından iki yıl men cezasıyla ilgili, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) cezayı onamasına spor yazarlarından sert tepkiler geldi.

Sinan Engin: Kupa trabzonspor'a verilebilir. Kupa Trabzonspor'un hakkıdır bu karar onu gösteriyor. Aziz Yıldırım derhal olağanüstü kongre kararı almalıdır. Fenerbahçeyi zor günler bekliyor. Fenerbahçe'de top Aziz Yıldırım'da Türkiye'de top TFF'de.

ALİ ŞEN: Hem UEFA Dsiplin Kurulu'nda hem Tahkim Kurulu'nda Hem de CAS mahkemesi kulübümüzün hak aradığı konularda Fenerbahçe Kulübü'ne verilen cezayı onaylamaları ve kulübün tüm savunmalarını hiçe saymalarından son derece üzgünüm vede öfkeliyim. Eksiklik nerde? Ya savunma kötü yapıldı ya da Alman avukat bürosu bizimkileri kandırdı.

Ercan Saatçi: Federasyon, savcılar, polis, UEFA ve son olarak CAS suçlu, şike sürecindeki Fenerbahçe Fenerbahçe yönetimi suçsuz öyle mi! Fenerbahçeye bu lekeyi sürenler tarih önünde de bunun hesabını vereceklerdir. Fenerbahçe için çok acı bir tablo.

Hasan Ali Atasoy: Hayal kırıklığı çünkü adil bir karar değil. bu durumda Salzburg'un günahı neydi, herşey allak bullak oldu Türkiye'deki yargılama üğzerinden bu kararı verdiklerini biliyoruz. Bu karar bir kaos doğurur ilerleyen günlerde bunu göreceğiz.

Gürcan Bilgiç: Yüz yıllık kulübün alın teri lekelendi.Bu aşamada yapılacak şeyler belli, kulüp olağanüstü kongreye gitmeli ve kendi içinde bu durumu temizliyecek dinamitler üretmeli.