Hentbol Açıklaması

ANTALYA - Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Tufan Dağseven, ''Ligde ilk 8 takım arasına girmek ve play-off'a kalmak istiyoruz'' dedi.

Antalyaspor Erkek Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon'da gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Geçen yılki kadrosundaki oyuncularla sözleşme tazeleyen Antalyaspor, takıma yeni katılan oyuncularıyla da ligin kalıcı takımlarından olmayı hedefliyor.

Sezonun ilk antrenmanında ısınma hareketlerinin ardından pas-kontrol çalışması yapan kırmızı-beyazlı oyuncular, şut atışlarıyla idmanı tamamladı.

Antrenör Tufan Dağseven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni bir oluşum içinde olduklarını söyledi.

Lig hazırlıklarına bu sezon daha erken başladıklarını belirten Dağseven, az maliyetle iyi oyunculardan kurulu bir takım kurmaya çalıştıklarını kaydetti.

Dağseven, 4-7 Eylül'de düzenlenecek Bursa Cup Turnuvası'na katılacaklarını, Süper Lig'de mücadele eden takımların da bu turnuvada yer alacağını vurguladı. Turnuva ile lig başlamadan kendilerini son kez görme imkanı yakalayacaklarını belirten Dağseven, ''Ligde ilk 8 takım arasına girmek ve play-off'a kalmak istiyoruz'' dedi.

Antalyaspor taraftarlarını takımı desteklemeye çağıran Dağseven, ''Biz gittiğimiz tüm deplasmanlarda dolu tribünlere karşı oynuyoruz. Aynı ilgiyi taraftarlarımızdan iç saha maçlarında bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA