Eski Milli Atlet Semra Aksu Chp Çiğli'den Başkan Adayı

Yerel seçimler öncesi hareketlenmeye başlayan aday adaylığı açıklamalarına eski milli atlet Semra Aksu da katıldı.

Aday adaylığı başvuru dosyasını CHP Çiğli İlçe Başkanlığı’na başvurarak, belediye başkan aday adaylığı dosyasını alacağını belirten Türkiye Atletimiz Federasyonu eski başkanı da olan Semra Aksu, "CHP’de olmaktan mutluluk duyuyorum. Sayın il başkanımızın davetiyle aday olmaya karar verdim. Daha önce de DSP ve SHP'de görev aldım. Partimize daha da güç katmak istiyorum. Çiğli’de başkan aday adayı olacağım. Bu yarışa katılmak için lisans dosyamı da parti ilçe teşkilatından alacağım” dedi.

İŞADAMI ÖNDERSEV DE CHP'YE KATILDI
İşadamı Nasuhi Öndersev de Doğruyol Partisi'nden (DYP)den ayrıldıktan sonra aradan geçen 17 yılın ardından Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmak amacıyla CHP'ye katıldığını ancka aday adaylığını düşünmediğini söyledi.

CHP İzmir İl Binası'ndaki toplantıya CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, il başkan yardımcısı Dr. Ülkümen Rodoplu ve Orhan Karaoğlu ve Aksu gibi CHP'ye katılma kararı alan işadamı Nasuhi Öndersev katıldı.

PARTİMİZE YOĞUN KATILIM BİZİ MUTLU EDİYOR
Partilerine yoğun ilgi ve katılımın kendilerini daha mutlu ettiğini ve güçlendirdiğini belirten CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, eski milli atlet Semra Aksu ve işadamı Nasuhi Öndersev'in katılımlarını da bu şekilde algıladıklarını söyledi.

Yüksel, "Halk yerel seçimlerle birlikte kurtuluşu partimizde, CHP'de görüyor. AKP'yi Türkiye'nin başından göndereceğiz" dedi.

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de, CHP'ye katılma kararı alan Demokrat Parti (DP) eski ilçe başkanı Tayfur Çiçek ve belediye meclis üyelerinin yarın parti binalarında düzenlenecek bir törenle CHP'ye katılacağını belirtti.

Kaynak: İHA