Burak Yılmaz adım adım Lazio'ya

İtalyan ekibi Lazio'nun ısrarla istediği Burak Yılmaz için ısrarı sürüyor.

Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun, Burak Yılmaz'ın transferi konusunda Lazio ile görüşmek için Roma'ya gitti.

İtalyan ekibi Lazio'nun ısrarla istediği Burak Yılmaz için ısrarı sürüyor. Takımdaki Avrupa Birliği pasaportu olmayan oyuncular nedeniyle kontenjan sıkıntısı yaşayan Lazio, Nijeryalı Seyl Adekele'nin İsviçre Ligi takımlarından Biel'e satılmasıyla Burak için yer açtı.

Yaşanan bu gelişmeyle yeniden Galatasaray'a teklif yapması beklenen İtalyan ekibinin 8 milyon euroluk önerisi sarı-kırmızılı kulüp tarafından reddedilmişti.

Ancak bugün iki takım yöneticileri Roma'da bir araya gelerek Burak Yılmaz transferine son noktayı koymaya çalışacaklar. Sarı kırmızılı ekip adına Sportif Direktör Bülent Tulun İtalya'ya giderek Lazio'nun son teklifini görüşecek.

Burak Yılmaz'ın da Lazio'da oynamaya sıcak bakmasının ardından golcü oyuncunun gidişine onay verildi. Burak, Trabzonspor'dan Galatasaray'a gelirken de Lazio'nun transfer teklifi bulunuyordu. Golcü futbolcu için son kararın birkaç gün içinde verilmesi bekleniyor. Ancak teklif beklenen bonservis bedellerinin altında kalırsa Burak bu yıl da Galatasaray'da oynamaya devam edecek.