Bozüyük'te Yüzme Yarışması

Bilecik’in Bozüyük Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları kapsamında faaliyet gösteren yüzme kursuna katılan kız öğrenciler arasında kursun son günü yüzme yarışları düzenlendi.

Bozüyük Belediyesi yüzme havuzunda yapılan yarışlara, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfü Doyuk ve sporcuların aileleri katıldı.

Yaz Okulları Yüzme Kursunda eğitim gören kızlar gurubundan 70 öğrencinin katıldığı Yüzme Yarışması zorlu mücadelelere sahne oldu. Yarışlara 2000-2005 doğumlu yüzme kursiyerleri katıldı.

12 Grup halinde yapılan yarışmalar sonrasında yarışlara katılan tüm öğrencilere Katılım Belgesi verilirken yarışmalarda ilk üç dereceyi alanlara da madalya verildi.

Yarışmalarda kazanmak için büyük çaba sarf eden öğrenciler Katılım Belgelerini ve madalyalarını Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfü Doyuk ile eğitmenlerinden aldı. Yarışlara katılan sporcuları anne ve babaları da yalnız bırakmayarak destek olurken ödül töreni sporcuların başarılarının devam etmesi dilekleri ile sona erdi.

Kaynak: İHA