Tarsus İdmanyurdu, Yeni Transferlerini Basına Tanıttı

MERSİN - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu'nun yeni transferleri, basına tanıtıldı.

Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, kulüp binasında düzenlenen toplantıda, Kırklarelispor'dan Sezer Güler ve Seradar Karkın, Bozüyükspor'dan Abdullah Temircan, Manavgat Evrensekispor'dan Ali Temur, Gaziosmanpaşa'dan Gökhan Ünver ve Ramazan Karaca, Keçiörengücü'nden Koray Kurt ve Ünal Avcı,Turgutluspor'dan Ömer Kaplan, Girensunspor'dan Veysel Kılıç, Anadolu Selçukluspor'dan İlhan Aydoğdu ve Tarsusgücü'nden Alper Yener'i transfer ettiklerini söyledi.

Transferlerin, teknik heyetin isteği doğrultusunda gerçekleştiğini belirten Akdağcık, ''Zorlu bir grupta mücadele edeceğiz. Grupta 6-7 takım şampiyonluğa oynayacak. Elimizdeki kadroyla en iyi sonuçları almaya çalışacağız. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Tarsus Belediye Başkanı ve Tarsus İdmanyurdu Kulübü Onursal Başkanı Burhanettin Kocamaz ise Büyükşehir Yasası ile ilçenin İçel Büyükşehir Belediyesi sınırlarına girdiğini, bundan dolayı spora aktaracakları kaynağın sınırlı hale geldiğini bildirdi.

İlçedeki iş adamlarının ve sporseverlerin desteğini beklediklerini anlatan Kocamaz, "Başarılı olmak için buna mecburuz. Takıma yeni sezonda başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA