Rooney Transferinde Kritik 48 Saat

ANKARA - İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, İngiliz golcü Wayne Rooney'nin takımına katılıp katılmaması yönünde son kararını vermesi gerektiğini vurguladı.

Manchester United ile hafta sonu yaptıkları ve 0-0 biten maçın ardından basına konuşan Portekizli teknik adam, Rooney'nin Chelsea'ye transferiyle ilgili olarak, "Biz değil, birisi hikayeyi başlattı, şimdi de sonlandırması gerek. Ya 'gidiyorum' ya da 'kalıyorum' diyecek. Her şey bu kadar basit" değerlendirmesinde bulundu.

Ada basınına göre, Rooney'nin Chelsea'ye transferi konusunda önünde sadece 48 saat kaldı ve artık kararını vermek zorunda.

Chelsea, İngiliz golcü için Manchester United'a daha önce 2 kez teklifte bulunmasına rağmen, "Kırmızı Şeytanlar"ın teknik direktörü David Moyes, "Rooney'nin satılık olmadığının" altını çizerek bu teklifleri reddetmişti. Mourinho, daha önce yaptığı açıklamada, iki kulübün Rooney'nin transferini neticelendirmek için dün bir kez daha görüşeceğini söylemişti.

Kaynak: AA