Milli Rallici Çetinkaya, Otomobiliyle Gösteri Yaptı

KASTAMONU - Milli rallici Burcu Çetinkaya, Kastamonu'daki doğa kampında kalan gençlere otomobiliyle gösteri yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca geliştirilen "Büyük Adımlar" Projesi kapsamında Kadıdağı Doğa Kampı'nı ziyaret eden Çetinkaya, gençlerle bir araya geldi.

Otomobiliyle kamptaki özel alanda yaptığı gösteri ilgiyle izlenen Çetinkaya, alanın ortasındaki ikili öğrenci grupları etrafında gerçekleştirdiği performans, izleyicilerden alkış aldı.

Çetinkaya, spor spikeri Erdoğan Arıkan'la birlikte katıldığı söyleşide yaptığı konuşmada, ralli dışındaki diğer sporlara erken yaşta başladığını belirterek, çok yetenekli olduğu sporlarda disiplinsiz olduğu için fazla başarılı olamadığını söyledi.

Ailesinin maddi imkanı olmasına rağmen ralli sporunu yapmasını istemedikleri için destek vermediklerini ifade eden Çetinkaya, şöyle konuştu:

"12 yaşındayken izlediğim bir ralli vardı. Çok etkilenmiştim. 'Bir gün bende rallici olmak istiyorum' demiştim ama hiçbir zaman yapabileceğime inanmamıştım. Çünkü başlamak için pahalı bir spordu. Kendi başıma bunu yapabileceğime inanacak kadar disiplinli değildim ama daha sonrasında hayatımla ilgili isyan etmeyi bırakıp biraz daha sabırlı, daha teslim olmuş bir hayata geçince, her şey değişmeye başladı.

Bir şeye çok inanırsanız ve disiplinli bir şekilde çalışırsanız, ona ulaşmak kesinlikle imkansız değilmiş."

Çetinkaya, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA