Medical Park Antalyaspor’da Bursaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Medical Park Antalyaspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Medical Park Antalyaspor, sahasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına günde çift idmanla devam ediyor. Bursaspor karşılaşmasına mutlak üç puan parolasıyla hazırlan kırmızı-beyazlı futbolcuların akşam antrenmanında bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri’nde Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı süren Deniz Barış ile kaleciler Hakan Arıkan ve Samy Ndjock katılmadı. Antrenman öncesi Aybaba, futbolcuları ile kısa bir konuşma yaptı. Ardından futbolcular koşu ve ısınma hareketlerini yaptı. Daha sonra kırmızı-beyazlı futbolcular üç grup halinde 6’ya 2 pas çalışması yaptı.

Kırmızı beyazlılar, tam sahada turuncu ve yeşil takım olmak üzere kısa ve uzun pas çalışması yaptı. Top karşı takımdayken, hücum futbolcularının yapması gerekenlerin uygulamalı olarak anlatıldığı antrenmanda, kanat ve atak organizasyonları da çalışıldı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman hafif tempodaki koşu ile son buldu.

30 derece sıcaklıkta gerçekleştirilen akşam antrenmanında futbolcular bir hayli zor anlar yaşadı. Antrenman arasında sık sık su molası verildi.

Kırmızı-beyazlılar, Bursaspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: İHA