Manavgat Evrensekispor Maltepespor’a Hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig 2.Grup'ta mücadele edecek olan Manavgat Evrensekispor, Pazar günü kendi sahasında Maltepespor ile oynayacağı 2013-2014 futbol sezonunun ilk karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Geçen hafta Sandıklıspor ve Antalyaspor A2 takımlarıyla oynadığı karşılaşmaları 2-1’lik skorlarla kazanan Manavgat Evrensekispor hazırlıklarını Sportif Direktör Kamil Atalay nezaretinde günde çift idmanla sürdürüyor.
Sezon öncesinde bazı futbolcularla yollarını ayıran, kadroya 7 dış transferin yanısıra altyapıdan ve amatör kümeden 4 takviye yapan Manavgat Evrensekispor, kamp ve hazırlık maçlarında 3 oyuncunun sakatlanması üzerine yeniden transfer çalışmalarına başladı

3.Lig takımlarından Bursa Nülifer’den orta saha oyuncusu Aykut Eren ve yine 3.Lig takımlarından Kırıkhanspor’dan stoper Reşit Güler’i transfer ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Musa Şehirli, "Kamp öncesinde takımıza 7 futbolcu transfer ederken altyapıdan ve Antalya’nın amatör temsilcilerinden 4 futbolcu ile profesyonel mukavele yaptık. Kampta zafer, onur ve alt yapıdan takıma bu yıl dahil ettiğimiz Kemal’in sakatlanması sonucunda 3 transfer daha gerçekleştirmek için çalışma başlattık. Çalışmalar sonucunda 3.Lig takımlarından Bursa Nülifer’den orta saha oyuncusu Aykut Eren, yine 3.Lig takımlarından Kırıkhanspor’dan stoper Reşit Güler’i transfer ettik. Defans hattına bir transfer daha düşünüyoruz" dedi.

Ligin 1 Eylül Pazar günü başlayacağını kaydeden Şehirli, "Pazar günü saat 16. 00’da kendi evimizde Maltepespor ile sezonun ilk maçını gerçekleştireceğiz. Tüm taraftarlarımızı sezonun ilk maçına davet ediyorum" diye konuştu.

GÜNDE ÇİFT ANTRENMANLA HAZIRLANIYORLAR
Manavgat Evrensekispor, 1 Eylül Pazar günü başlayacak lige hazırlıklarını tesislerinde Sportif Direktör Kamil Atalay yönetiminde sürdürüyor. Günde çift antrenmanla hazırlandıklarını belirten Kamil Atalay, sabah kondisyon, akşam ise teknik ve taktik çalıştıklarını söyledi.

Haftada iki gün salonda ağırlık ve kuvvet çalışması yaptıklarını anlatan Atalay, "iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Son bir hafta içinde iki hazırlık maçı yaptık. Antalyaspor A2 takımıyla 3. Lig takımlarından Sandıklıspor ile yaptığımız hazırlık maçlarını 2-1 kazandık" dedi.

Sezonun ilk maçını sahalarında Maltepespor ile oynayacaklarını kaydeden Atalay, "Ligin ilk maçında galip gelerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İyi bir sezon geçirerek bu yıl şampiyon olarak 2. Lige çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA