Gaziantepspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

GAZİANTEP - Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında deplasmanda yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Celal Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Orhan Gülle, Turgut Doğan Şahin ve Muhammet Demir takımdan ayrı koşu yaptı.

Gaziantepspor takım kaptanı Şenol Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin en iyi takımına karşı oynayacaklarını, rakiplerinin çok iyi bir kadroya sahip olduğunu belirtti.

Beşiktaş'ın ligde 2'de 2 yapan tek takım olduğuna işaret eden Şenol, "Puan veya puanlara ihtiyacımız var. Milli maç arasına moralli girmek istiyoruz. Dört büyüklerle oynanan maçlarda konsantreye gerek olmuyor, zaten futbolcu kendini o maça odaklıyor. O maçların havası daha değişik oluyor" diye konuştu.

Gaziantepspor'un golcülerinden Cenk Tosun da Beşiktaş maçının çok zor olacağını bildiklerini söyledi.

Rakiplerinin yaptıkları maçları izlediğini belirten Cenk, "Topladıkları puanların yanı sıra iyi de futbol oynuyorlar. Bundan dolayı Beşiktaş maçının bizim için çok zor olacağını düşünüyorum. Büyük takımlara karşı iyi top oynuyoruz. Deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Ligde geçen hafta oynadıkları ve golsüz tamamladıkları Medical Park Antalyaspor maçı için taraftarlardan özür dileyen Cenk, Beşiktaş maçında iyi oyunla kendilerini affettireceklerini belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in ilk 2 haftasında gol atamayan Cenk Tosun, Beşiktaş maçında gol atmak istediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA