Eskişehirspor'da Galatasaray Maçı Hazırlıkları

ESKİŞEHİR - Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam gözetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından topla çalıştı. İdmana, tedavilerine devam edilen Dede ile Erkan Zengin katılmadı.

Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında ortaya koydukları oyunun memnuniyet verici olduğunu belirterek, Eskişehirspor taraftarları ve camiasının da siyah-kırmızılı takımından umutlu olduğunu söyledi.

Bu hafta Galatasaray'ı konuk edeceklerini dile getiren Sağlam, şöyle konuştu:

"Galatasaray karşısında kendimizi yakışan oyunu ortaya koyacağız. Skor ne olursa olsun oyunu sonuna kadar devam ettireceğiz. Fenerbahçe maçında yaptığımız güzel şeyleri tekrar edip değerlendiremediğimiz pozisyonları değerlendirerek kaybettiğimiz üç puanı telafi etmek istiyoruz. Geleceğe umutla bakmak için Galatasaray maçından iyi futbol ve sonuçla ayrılmak istiyoruz. Taraftarımızı mutlu edecek bir futbol kalitesini ortaya koymak istiyoruz. Görev verdiğimiz genç kardeşlerimiz ellerinden gelen sorumlulukları ortaya koyup mücadele ediyorlar. Takım olarak centilmence mücadelemize devam ediyoruz."

Sağlam, Eskişehirspor taraftarlarından, Galatasaray maçında küfür etmeden, kötü söz söylemeden, herhangi bir şiddete başvurmadan takımlarını desteklemesini istedi.

-Necati Ateş ve Erkan Zengin ile ilgili transfer söylentileri

Kulüp Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç ise siyah-kırmızılı bazı futbolcularla ilgili ortaya atılan transfer söylentilerinin doğru olmadığını vurguladı.

Ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda önemli hedefleri bulunduğunu anlatan Saraç, "Hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. Futbolcumuz Necati Ateş'in Trabzonspor'a, Erkan Zengin'in de Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde bazı haberler yayınlanıyor. Bu iki futbolcuyu da satmayacağız. Necati'nin sözleşmesi gelecek yıla kadar devam ediyor. Erkan ile de sözleşme yenileyeceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA