"Terim Milli Takım'ı İstiyordu"

Rasim Ozan Kütahyalı, Fatih Terim'in Nisan ayından beri Milli Takım'ı istediğini söyledi.

Beyaz TV ekranlarında canlı yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Rasim Ozan Kütahyalı flaş bir açıklamada bulundu.

Fatih Terim 'in Milli Takım 'a alınmasının takım açısından yararlı olduğunu belirten Kütahyalı, “Galatasaray açısından da Fatih Terim – Ünal Aysal satrancı var.” Dedi.

Kütahyalı, Fatih Terim 'in Nisan ayından beri Milli Takım 'ı istediğini iddia etti.

Bunun üzerine sözü alan Sinan Engin, “Bu milli takım Galatasaray 'a sadece zarar verir. Biz yorumculara malzeme verir. Bundan sonra dört sene daha Milli Takım hocasıdır Fatih Terim. Hayırlı olsun. Ben Fatih Terim 'in gitmesine falan kızmıyorum. Galatasaray yönetimi Terim 'e gidebilirsin demiş. Yönetim Fatih Terim 'e şunu söyleseydi; biz hocamıza üç sene mukavele yapıyoruz. Üç sene hocamız bizimledir deseydi ve Fatih Terim buna rağmen gitseydi, o zaman Galatasaraylılar 'ın Fatih Terim 'e konuşmaya hakkı olurdu. Hiç bir Galatasaraylı 'nın Terim 'e karşı konuşmaya hakkı yoktur. Galatasaray 'da Ünal Aysal her zaman boynunda ilmikle geziyor. Şampiyon olamazsa gönderilecek, bir sabah kalktı Fatih Terim 'i görevden aldım der mi diye bekleniyor. Onun için kimse Fatih Terim 'e kızmasın.” Şeklinde konuştu.

TERİM 'İN TAVRI HAKEMLERİN ÜZERİNDE BASKI OLUŞTURUYOR


Sözü tekrar aldıktan sonra, Terim 'i çok ağır eleştiren bir kişi olduğunu belirten Kütahyalı şunları söyledi: “ Fatih Terim 'in tavırlarını, tarzını değiştirmesi lazım. Geçen sene ki gibi atarlı, giderli tavrı sonucu hakemlerin ve genel futbol kamuoyu üzerine baskı ile iş gitmez. Terim 'i burada eleştiriyorum.”

Objektif bakıldığında Terim 'in Türkiye 'nin bütün dünyada tanınan, Elit Teknik Direktörler Zirvesi 'ne çağrılan tek hocası olduğunu belirten Kütahyalı Terim 'i almanın TFF açısından başarı olduğunu dile getirdi.

TERİM GALATASARAY 'DAN 3 YIL ARTI MUKAVELE İSTİYOR


Terim 'in Kendini hukuki garanti altına alma adına Galatasaray 'dan üç yıl ek mukavele istediğini iddia eden Kütahyalı Terim 'in Ünal Aysal 'a ve yönetime bunu aktardığını söyledi.

Kütahyalı şu şekilde devam etti: “Ünal Aysal 'ın da tarzı Türkiye 'ye göre biraz tuhaf gelebilir. Fazla batılı, CEO 'ların şirketi yönettiği gibi bir tarz. Diyor ki başarı gelirse devam ettiririz. Şimdiden artı üç yıl yazayım gibi bir düşünce Ünal Aysal 'ın tavrında yok. Bu da Fatih Terim 'in hoşuna gitmiyor. Terim her zaman 'imparator'psikolojisinde. Ne dersem olur diye düşünüyor. Fatih Terim-Ünal Aysal satrancı budur. Fatih Terim Nisan 'dan beri Milli Takım 'ı istiyordu.'

Fatih Terim Sahalara Dönüyor
(AA)

Geçen sezon İçel İdman Yurdu maçında ceza alarak tribüne gönderilen ve ardından 9 maç ceza verilen Terim'in cezası bu akşam oynanan Bursaspor maçıyla doldu.

Deneyimli teknik adam ligin 3. Haftasında Eskişehir deplasmanında takımının başında sahaya çıkacak.

9 maçlık cezasını Bursa karşılaşmasında tamamlayan Fatih Terim, Es Es deplasmanında kulübedeki yerini alacak. Süper Lig'in ilk hafta maçında Galatasaray'da cezalı olmaları nedeniyle teknik direktör Fatih Terim ile kaptan Sabri Sarıoğlu görev yapamadılar. Geçen sezonun 28. haftasındaki İçel İY maçında hakem Süleyman Abay'a sözleri nedeniyle 9 maç ceza alan Terim ve 33. haftadaki Fenerbahçe derbisinde Volkan'la kavga etmesi nedeniyle 4 maç ceza alan Sabri, Gaziantep maçını tribünden takip etmek zorunda kaldılar.

Terim ve Sabri'nin cezaları, Bursa maçı ile tamamlandı. İkili ligin 3. haftasında deplasmandaki Eskişehir mücadelesinde sahada olacaklar.