Didim Belediyespor’da Hedef Şampiyonluk

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup takımlarından Didim Beldiyespor’un antrenörü Yaşar Var, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve lige hazır olduklarını belirtti.

Gölcük kampından dönen ve oynadığı son hazırlık maçında Salihli Belediyespor’u 2-1’lik skorla geçen mavi-beyazlı ekibe üç günlük izin verildi.

Oyuncularının Salı günü Didim’de toplanacağını belrten Didim Belediyespor’un antrenörü Yaşar Var, lige hazır hale geldiklerini, oynayacakları hazırlık maçlarıyla maç tempolarını yükselteceklerini vurguladı.

Gölcük kampının iyi geçtiğini belirten Var şunları söyledi: “Takımımız hazır hale geldi. Transfer yaparken, bizim ve oyuncularımızın bilmediği oyuncuları almadık. Ligi tanıyan, daha önce birlikte veya karşılıklı oynamış oyuncuları aldık. Örnek olarak, orta sahaya Mehmet Ali Moğol ile birlikte İbrahim Özder’i de transfer ettik. Bu oyuncular Çine Madranspor’da takım arkadaşıydı. Elimizde 10 kişilik çekirdek bir kadro vardı. Bu kadroya eklediğimiz transferlerden umutluyuz. Didim Belediyespor bu yıl iddialı. Ligde şampiyonluğa oynayacağız”

Kaynak: İHA