Demre Belediyespor Yeni Sezonu Törenle Açtı

Antalya Süper Amatör Lig takımlarından Demre Belediyespor yeni futbol sezonunu törenle açtı.

Antalya'nın Demre ilçesi stadında yapılan açılış töreninde konuşan Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Bölgesel Amatör Ligin(BAL) en güçlü adayının bu sezon Demre Belediyespor olduğunu iddia etti. Demre Belediyespor’un tüm maçlarını geçen sezon kaçırmadan izleyen Karaman, bu sezon tribünü değiştirdiğini ve bundan böyle açık tribünde seyircilerin arasında oturacağını söyledi.

Senegalli Giscard Diabone’nin yanı sıra Senegal’den bir transferi daha gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekleyen Karaman, “Umarım, misafirlerimize en iyi misafirperverliği yaparız.” dedi.

Kaymakam Karaman'ın konuşmasının ardından geçtiğimiz sezonlarda takıma emeği geçenlere plaketleri taktim edildi. Tekirdağ Vali Yardımcısı ve Eski Demre Kaymakamı Mustafa Masatlı, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Türkiye Futbol Antrenörleri Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve Demre Belediyespor’un ilk teknik adamı Abdullah Tanyolaç plaketlerini alırken futbolcularla da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

Sahanın kenarında kurban keserek seyircisiyle birlikte dua eden Demre Belediyespor, Sahilkent Belediyespor ile bir de hazırlık maçı yaptı. 5-0 ev sahibi takımın galibiyeti ile sona eren karşılaşmanın gollerini Samet Akalın(2), Giscard, Haşim ve Oğuz Karaca kaydetti.

Yeşil beyazlı takımın attığı gollere rağmen, kondisyon eksikliği göze çarparken, yapılan pas hataları da dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: İHA