Bal Ligi Hazırlık Maçı

Bölgesel Amatör Lig için hazırlıklarını sürdüren Yalovaspor, İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Tozkoparan Birlikspor’u 3-0 yenerek umut saçtı.

Yalova’nın Termal İlçesinde bulunan sentetik çim sahada oynanan karşılaşmada Yalovaspor’a galibiyeti getiren goller ise Gökhan Kuru, Şeref Kuru ve Fildişili oyuncu Djedje’den geldi.

90 dakika boyunca iki ayrı kadro ile mücadele eden Yalovaspor’da Gökhan Kuru, Galip Enes, Tugay Erol, Joel Freddy ortaya koydukları performans ile alkış aldılar.

2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi 11. Grupta Yalova’yı temsil etmeye hazırlanan Yalovaspor, ilk hazırlık maçını İstanbul ekiplerinden Tozkoparan Birlikspor ile oynadı. Termal’de oynanan karşılaşmada Yalovaspor, rakibi karşısında ilk ve ikinci yarıda farklı 11’lerle mücadele etti. 90 dakikaya her iki takımda kontrollü başlarken, ilerleyen bölümlerde Yalovaspor oyun kontrolünü eline aldı.

Orta sahada top kontrolünü eline Yalovaspor Gökhan Kuru, Galip Enes ve Emre’nin hücuma yönelik oyunuyla rakibini bunaltmaya başladı.

Müsabakada dakikalar 33’ü gösterdiğinde orta sahadan ani gelişen Yalovaspor atağında Galip Enes’in ara pasıyla rakip ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan Kuru, meşin yuvarlağı İstanbul Tozkoparan Birlikspor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol ilk 45 dakikanın da skorunu belirleyen gol oldu.

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında Yalovaspor as kadrosuyla mücadeleye başlarken daha etkili görüntü sergiledi.

Müsabakanın 68. dakikasında sağ kanattan gelişen Yalovaspor atağında temsilcimiz korner kazandı. Kazanılan korner atışında topun başına Fildişili oyuncu Djedje geçerken arka direğe yaptığı ortaya iyi yükselene Şeref Kuru düzgün bir vuruşla ikinci kez İstanbul temsilcinin ağlarını havalandırdı ve skoru 2-0’a getirdi.

Rakibinin orta sahada direncini kıran Yeşil Kırmızılı ekip kontrolü eline alırken 90. dakikasında sol kanattan geliştirdiği atakta atağında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Djedje meşin yuvarlağı sert ve düzgün bir vuruşla rakip ağlara göndererek durumu 3-0 yaptı ve karşılaşmanın skorunu belirledi.

Kaynak: İHA