Ahmet Çakar: Avukat kullanılarak muhattap olunacak insanlar değiliz

Fatih Terim’in avukatı Rezan Epözdemir Beyaz TV’de canlı yayınlanan Beyaz Futbol programına telefonla bağlandı.

Spor gündeminin en önemli maddesi olan Fatih Terim 'in Milli Takım 'a geçmesi canlı yayında futbol yorumcuları tarafından tartışılırken Terim 'in avukatı canlı yayına bağlandı. Avukat Rezan Epözdemir 'in tavrı Başta Ahmet Çakar olmak üzere sunucu Ertem Şener ve diğer yorumcuların da büyük tepki göstermesine neden oldu.

Fatih Terim 'in talimatıyla yayına bağlandığını söyleyen Epözdemir, Terim 'in Milli Takım 'ın kendisine yaptığı teklifi kullanıyormuşçasına bir tavrının olduğu tartışılıyor iddiasında bulundu.

AHMET ÇAKAR 'DAN SERT TEPKİ

Şaşkınlığını dile getiren Çakar, Avukat Rezan Epözdemir 'e “Ben doğru mu anladım. Fatih Terim bu konuşmaları bir yerde dinledi, ya da dinleyenler Fatih Hoca 'ya aktardı, Terim 'de size talimat verdi ve müvekkiliniz adına mı konuşuyorsunuz?” sorusunu yöneltti. “Bu çok ayıp ve samimiyetsiz bir şey.” dedi.

AVUKAT KULLANILARAK MUHATTAP OLUNACAK İNSANLAR DEĞİLİZ


Terim 'in feribotta olduğunu bu yüzden bağlanma şansı olmadığını belirten Epözdemir 'e Ahmet Çakar, “Sizle telefon görüşmesi yapıp bu ayrıntıları konuşuyor. Bizler avukat kullanılarak cevap hakkı söylenecek insanlar değiliz. Bu gün avukat kullanan yarın başka bir şey kullanır. Biz bu işleri sevmeyiz. Bunu da müvekkilinize iletin. Temyiz hakkınız açıktır. Allah yolunuzu açık etsin'' diyerek tepki gösterdi.

AVUKATTAN TEHDİT GİBİ YANIT

Çakar 'ın tepkisi üzerine hukuk yollarına başvuru haklarının bilincinde olduğunu söyleyen Terim 'in avukatı Rezan Epözdemir, “Gerekirse başvururuz ama biz her şeyin uzlaşarak halledilmesi gerektiğini düşünüyoruz” gibi ilginç bir yanıt verdi.


YAYINA BU ŞEKİLDE BAĞLANMAK YANLIŞ

Fatih Terim 'e olan sevgi ve saygısından ötürü avukatının yayına bağlanması gibi televizyonculuk tarihinde bir ilke izin verdiğini belirten Ertem Şener, bundan sonra Fatih Hoca 'nın avukatının bu yayına bağlanamayacağını belirtti. “Fatih Hoca 'nın avukatı yayına bağlanmak isterse bizim televizyonumuzun avukatlarıyla yayın sonrasında görüşebilir. Ben Fatih Hoca 'nın evladı gibiyimdir. Bu tip sorunlarda bizi arayabilecek kadar Fatih Terim 'e açıktır ortam. Fatih Terim 'in televizyonudur. Fatih Terim istediği zaman bağlanabilir. Siz istediğiniz zaman bağlanabilirsiniz ancak bu akşamdan sonra bu şekildeki konularla gerek Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim 'in, gerek Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim 'in, babam kadar sevdiğim Fatih Terim 'in avukatını bu yayında bu şekilde bağlamayacağım. Bunun da altını çizerek söylüyorum.” dedi.