"Uefa 2. Pilot Fitness Semineri" Yarın İstanbul'da Başlayacak

İSTANBUL - UEFA ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği, ''UEFA 2. Pilot Fitness Semineri'' yarın İstanbul'da başlayacak.

TFF'den yapılan açıklamada., Kavacık'ta bulunan Limak Eurasia Otel'de dört gün sürecek organizasyonda, futbolcuların daha iyi performans sağlaması, temasa dayalı oluşmayan sakatlıkları daha aza indirmek ve futbola uygun fitness eğitiminin içeriğini belirlemek konularının tartışılacağı aktarılırken, açılış konuşmasının TFF 1. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Ufuk Özerten tarafından yapılacağı kaydedildi.

Seminer kapsamında, A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile UEFA Eğitim Teknik Sorumlusu Frank Ludolph'un, "Fitness ve sağlık ekibinin üst seviye takımlarda teknik direktörle çalışma, iletişim esasları'' başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecekleri duyuruldu.

İlki Norveç'in başkenti Oslo'da mart ayında düzenlenen organizasyonun İstanbul'da yapılacak ikinci etabına, TFF Futbol Gelişim Direktörü Güven Erdil, Avrupa'nın fitness-kondisyon alanlarında üst seviyelerde hizmet veren antrenörleri ile alanlarında uzmanlaşmış fitness ve kondisyoner eğitmenlerinin katılacakları ifade edildi.

Kaynak: AA