Sakaryaspor, Sezonu Kurban Keserek Açtı

SAKARYA - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor, 2013-2014 futbol sezonunu sahasında kurban keserek açtı.

Atatürk Stadyumu'nda futbolcularla yönetim kurulunun tanıtıldığı açılış töreninde, kurban kesildi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, törende yaptığı konuşmada, 1965 yılında kurulan Sakaryaspor'a 48 yıl içinde hizmet edenlere teşekkür etti.

Aydın, yönetim kurulunun toplumun her kesimiyle kucaklaştığını ve birlikteliği sağladığını belirterek, kendilerini sezon boyunca taşıyacak teknik heyet ve sporcuların maddi, manevi ihtiyaçlarını titizlikle yerine getireceklerini söyledi.

Lig müsabakalarının bir hafta sonra başlayacağını dile getiren Aydın, "Kulübümüze maddi zarar getirecek tüm eylem ve söylemlerden kaçınalım. Her aksi hareket kulübümüze büyük külfet getirecektir. Geçmişte kulübümüz bu konuda ciddi mali yük altına girdiğini hatırlatmak isterim. Centilmenliği hiçbir zaman elden bırakmamalı ve bu işin spor olduğunu bilmeliyiz. Futbolcularımızın üstün gayretleri neticesinde kadromuzun ligde ses getiren bir takım olacağına inancımız tamdır. 2013-2014 sezonu Sakaryamıza ve Sakaryasporumuza şampiyonluk getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA