Romen Boksör Christian Hammer’dan Müthiş Zafer

Romanya’nın Galati kentinde şampiyonluk kemerini korumak için ringe çıkan Christian Hammer, rakibini iki kere yere sererek başarısını gösterdi.

Karşılaşmada Romen boksör Hammer, rakibini iki kez yere sererken, rakibinin ikinci düşüşünde dakikalarca kendine gelememesi dikkatleri çekti. Yediği yumruklarla bayılan boksörü ring doktorları zorla ayıltabildiler. Türk antrenör Bülent Başer’in verdiği taktiklerin mükemmel olduğundan bahseden Romen medyası, Başer’in dünyanın en iyi antrenörlerinden birisi olduğuna vurgu yaptılar.

Bülent Başer’in basın danışmanı Vedat Alyaz, maçın ardından yaptığı açıklamada, bu karşılaşmanın kendileri açısında önemine değinerek, “Dünya’yı parmağında oynatan Klitschko kardeşlere dur demek ve ellerinden kemeri almak için büyük bir çıkış yapmayı başardık. Antrenörümüz Bülent Başer, verdiği taktiklerle maçı bu yılın en iyi karşılaşmaları arasına sokmayı başardı. Bu karşılaşmadan sonra antrenörümüzün dünya piyasasındaki değeri de büyük ölçüde arttı. Bundan sonraki hedefimiz ise dünya şampiyonluğu kazanırken köşede bir Türk antrenör, masada da bu tarihi yazan bir Türk gazeteci olarak tarihe geçmektir” şeklinden konuştu.

Vedat Alyaz, Romanya medyasının maça gösterdiği ilginin ise olağan üstü olduğunu vurguladı. Gecede kemer maçına çıkan ortasıklet boksör Gökalp Özekler ise rakibiyle berabere kaldı

Kaynak: İHA