İbrahim Üzülmez: Bizimle anlaşıp 1 saat sonra Terim'e gittiler

İbrahim Üzülmez, Milli Takım Teknik Direktörlüğü için Mustafa Denizli'ye önceden aranacağı söylenip daha sonra aranmadığına tepki göstererek "Mustafa Hoca ile neden anlaşıp bir saat sonra aranmadığı ile ilgili yetkiller çıkıp birşeyler söylemeli" dedi.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Muhabir Devrim Zengi'nin sorularını yanıtlayan İbrahim Üzülmez Milli Takım Teknik Direktörlüğü ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Üzülmez Mustafa Hoca'nın ekibinde olduğunu ve her gün kendisi ile görüştüğünü belirterek Milli Takım Teknik Direktörlüğü için Mustafa Denizli ile irtibat kurulmamasına tepki gösterdi.

Üzülmez ' Fatih Terim'i çok seviyorum benim de hocalığımı yaptı Milli Takım'da. Ülke futboluna çok büyük katkılar sağlamış çok değerli bir isim Fatih Hoca. Acaba böyle durumda Mustafa Hoca gibi Şenol Hoca gibi çok değerli hocalarımız var. Bunların da geçmişine baktığınız zaman bu ülkede büyük başarılar yaşanmış. Acaba Fatih Hoca'ya bu teklif gelmeden bütün hocalarımıza gidilebilir miydi? Ben kafama takılan bu ... Ben bu duruma şaşırdığımı söyleyebilirim. Fatih Hoca daha çok Galatasaray'a yoğunlaşabilirdi. Galatsaray'la daha çok iç içe olabilirdi diye düşünüyorum. Çünkü Milli Takım'da o görevi yapabilecek hocalarımız da var. Mustafa Hoca kırgın olabilir çünkü bu ülkenin yetiştirdiği böyle bir değer varken Mustafa Hoca'nın kapısı da çalınabilirdi. Mustafa Hoca'ya öyle bir teklif gelseydi beraber çalışmayı umut ediyordum ama o teklif gelmedi. Mustafa Hoca aranıp bir saat sonra Fatih Terim aranıyorsa hakkaniyet tarafından bakıyorum bu ülkede birşeyler varsa herkes eteğindeki taşları döksün. Mustafa Hoca neden aranıyor? Mustafa Hoca arandıktan sonra neden başka yerlere teklifler gidiyor. Mustafa Hoca'nın bu ülkede üç büyük klübü şampiyon yapmıştır. Ben yakinen Rize'de çalıştığım için biliyorum çok da duygusal bir insandır Mustafa Hoca ile neden anlaşıp bir saat sonra aranmadığı ile ilgili yetkiller çıkıp birşeyler söylemeli. Bu konuda yetki bende değil. Benim neden aranmadığı ile ilgili bilgim yok. Mustafa Hoca bu ülkede büyük bir değer böyle bir değeri bu kadar çabuk yıpratmamak gerekiyor. Mustafa Hoca'nın o üzgün halini gördükçe bizde üzülüyoruz.' dedi.