Gaziantepspor - Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Medical Park Antalyaspor ile sahasında 0-0 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Bayram Bektaş, "Üzgünüz burada iki puan bıraktık. Rakibimizin taraftarımız önünde üç puan ile tanışmak istiyorduk ama olmadı. Sahaya istediğimizi yansıttığımızı söyleyemem. Rakibin zayıf yönlerini bildiğimiz halde iyi oyun oynayamadık. Sahaya çok fazla bir şey yansıtamadık. Dolayısıyla başaramadık ama bir puan aldık. Önemli olan yenilmemektir” dedi.

Maçla ilgili görüşlerini dile getiren Gaziantepspor oyuncusu Ivan, “İlk yarıya oranla daha iyi bir futbol oynadık. Antalyaspor takımı kaliteli, düzgün bir takım. Onlar da birkaç şans buldular. Fakat gole çeviremediler. Biz de birkaç şans bulduk. Fakat gole çeviremedik. Zor bir maçtı. 1 puanla evimize dönüyoruz” dedi.

Gaziantepspor takım kaptanı Bekir ise, yaptığı değerlendirmede, “Karşılaşmayı iki yarı halinde değerlendirebiliriz. İlkyarı çok kötü oynayan bir Gaziantepspor, ikinci yarı biraz da olsa rakibin üstüne giden bir Gaziantepspor vardı. Ama bu gün istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bu bir gerçek ama mücadele anlamında iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle Galatasaray maçında oynadığımız ikinci yarı bizi ümitlendirmişti. Bu maçta da taraftarımızın önünde galip gelmek istiyorduk. Ama sonuçta futbolda yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Biz de bugünkü bu oyuna 1 puanı kazanç olarak görüyoruz. İnşallah Beşiktaş maçı ile ligdeki ilk 3 puanımız ile tanışırız” şeklinde konuştu.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR CEPHESİ
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, iyi bir oyun sergiledikleri ifade ederek, “Geçen hafta Antalya’da çok sıcak bir havada çok temposuz, pozisyonsuz bir maç oynadık. O maçın üstüne böyle tempolu, istekli bol pozisyon bulan ama final paslarında, şut atmada biraz eksiği olan, biraz da aceleci davranan bir takım görüntüsündeydik. Oyuncularımın hepsini kutladım. Futbol bu; oynayacaksınız, bol pozisyona gireceksiniz, rakip de girecek. Futbolun içinde bunların hepsi var. Ama siz mücadeleyi bırakmayacaksınız. Biz, takım olma yolunda bayağı mesafe kat ettik diye düşünüyorum. Yeni oyuncularımız katılacak. Yeni oyuncular almıştık. Onların katılımı ile hem futbolumuzu geliştireceğiz hem de önümüzdeki maçları kazanarak yukarılara doğru ligde bir yer almayı planlıyoruz” dedi.

Deplasmanda bir puan aldıklarına sevindiğini ifade eden Medical Park Antalyaspor futbolcusu Serkan Balcı, “Deplasmanda bir puan aldık. Önümüzde bir bursa maçı var ona bakacağız artık. Her iki takımada bir puan yarım aldı diye düşünüyorum. Umuyorum bursa maçında iyi bir puan ile döneriz. Hazırlıklarımızı bu yönde yapacağız” açıklamasını yaptı.

Medical Park Antalyaspor Kalecisi Saso da, kazanmak için sahaya çıktıklarını söyleyerek, “Oyunun geneline baktığımız zamanda daha iyi olan takım bizdik. Bence maçı hak eden takımda bizdik. Ama hani maçta bir puan aldık. Şuan sadece bir puana sevinebiliyoruz. Artık önümüzdeki maça bakacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA