Ersun Yanal: Şampiyon olacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Eskişehir galibiyetini değerlendirdi

Ersun Yanal'ın açıklaması şöyle:

"Lige 2. haftadan itibaren başladık. Biz gücümüzü taraftardan alan bir takımız. Zaman zaman kötü olduğumuz anlar da vardı. Ritmi yakaladığımızda iyi olacağız. Yakın zamanda bunu yapacağız. Eskişehir iyi bir takım, benim için de özel bir takım. Geçen sene çalıştırdığım takım... Eksiklerimizi tamamlamak zorundayız. Her geçen gün daha iyi olup yolumuza devam etmek istiyoruz.

Daha tempolu, daha fazla topa sahip olan, rakibe alan vermeyen takım olmalıyız. Bunu da ben yapmak zorundayım. Bunu yapacağız. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Taraftarın özlediği Fenerbahçe'yi vizyona sokacağız.

Çok önemli 4 kaleciye sahibiz. Türk futbolu bununla gurur duymalı. Dünya futboluna imza atacak kaleciler. Biz kaleciler konusunda çok şanslıyız. Kalecileri kurtarsın diye kaleye koyuyoruz zaten. Onları çalıştıran Murat hocaya da teşekkür ediyoruz."

BASIN TOPLANTISI


Yanal, basın toplantısında "Galatasaray'ı geçebilecek kadronuz var mı?" şeklindeki soruya şöyle cevap verdi:

"Fenerbahçe'nin her zaman Galatasaray'ı geçmeye gücü yetecek kadrosu vardır. Fenerbahçe'nin bu sene de Galatasaray'ı geçecek kadrosu var. Fenerbahçe bu sene şampiyon olacak."

Ersun Yanal, A Milli Takım'ın başına Fatih Terim'in geçmesi hakkında sorulan sorular üzerine ise, "Ülke futboluna hayırlı olsun. Umarım düşünülen sonuçlar alınır. Bizde kişiler tartışılıyor; biraz sistemi tartışmak, düşünmek gerekiyor. Sistemle ilgili çözümler ararsak doğruyu buluruz. İsimler üzerinde tartışmaya gerek yok" dedi.