Basketbolda Kura Çekiminin Ardından

İZMİR - Aliağa Petkim Kulübü Başkanı Uğur Eren, 1-3 Ekim tarihlerinde oynanacak kupa maçlarının kendilerini lige hazırlayacağını belirterek, zorlu bir grupta olduklarını ancak başarılı olmak istediklerini bildirdi.

Eren, Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası grup eleme kura çekimlerinin ardından Twitter ve Facebook'tan taraftarlara, kura ile ilgili görüşlerini de paylaştı.

Aliağa Petkim'in Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası'nda Olin Edirne, Fenerbahçe Ülker ve Tofaş ile aynı grupta yer aldığını hatırlatan Başkan Eren, şu ifadeleri kullandı:

"Bu yıl kupa ve ligde istikrarlı bir başarı hedefliyoruz. Takımımız sezona belirlenen program dahilinde hazırlanıyor. 1-3 Ekim tarihlerinde oynanacak kupa maçları bizi lige de hazırlayacak. Zorlu bir gruptayız ancak başarılı olmak istiyoruz. Bu sezon lig ve kupada taraftarımıza başarılar yaşatmayı hedefliyoruz. Kupada zorlu rakiplerimiz var. Grup maçlarına kadar çok iyi hazırlanacağız. Basketbol takımımız taraftarlarımız, Aliağa Belediyesi, Ana Sponsorumuz PETKİM, takımımıza destek olan kurum ve kuruluşlarımızın yaratacağı güçlü sinerji ile kupaya ve lige başlayacak. Aliağa, Basketbolu çok seviyor. Kulüp olarak bu sevgiye başarılarla yanıt vereceğiz."

Aliağa Petkim, Türkiye Kupası C grubunda 1 Ekim'de Olin Edirne, 2 Ekim'de Fenerbahçe Ülker, 3 Ekimde TOFAŞ ile oynayacak.

Kaynak: AA