Kaskispor Bayan Basketbol Takımı Yağ ve Kas Kontrolünden Geçti

Kaskispor Bayan Basketbol Takımı, özel bir beslenme ve danışmanlık merkezinde yağ ve kas ölçümünden geçti.

Kaskispor Bayan Basketbol Takımı oyuncuları, boy ve kilolarının ölçülmesinin ardından yağ ve kas değerleri ölçülmek üzere kontrolden geçti. Kontrolün ardından beslenme uzmanı Tuba Felekoğlu'ndan uygun beslenme konusunda bilgiler aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan takım menajeri İbrahim İbar, “Geçen hafta sağlık kontrollerini yaptık. Bu haftada yağ ve kas ölçümlerini yaptırıyoruz. Ona göre beslenme programı çıkartacağız. Bu doğrultuda antrenmanlarımız devam ediyor. Yüklemeler yapılmaya başlandı. Kendilerinin beslenmelerine dikkat etmeleri gerekiyor. yağ ve kas ölçümü yapılırken beslenme programı yapma isteği kızlardan geldi. Daha fazla dikkat etmeleri için bizde elimizden geleni yapıyoruz. Dünde söyledim TBK’da kolay takım yok. Aşağı yukarı bütün takımlar eş değer. Hedefimiz her zamanki gibi grubu ilk ikide bitirip finale gitmek. Bu konuda da başaracağımızı düşünüyorum sıkıntımız olmayacak” ifadelerini kullandı.

Takım oyuncularından Bengü Arseven de, "Yeni sezon hazırlıklarımız bugün başladı.

şu anda hafif bir tempoda gidiyoruz. Yavaş yavaş tempoyu arttıracağız. Geçen sene çok iyi bir takım vardı, bu yıl ki hedefimiz takımı daha iyi seviyelere getirmek. Önümüzde Erzurum’daki Türkiye kupası var. orada tur atlamak daha sonra da Türkiye ligi ve Avrupa’da başarılı olmak istiyoruz” diye konuştu.

Takım oyuncularından Ayşegül Günay ise, “Geçen sezon iyi bir sezondu. Bu sezonda daha iyisini yapmak istiyoruz. karşılaşacağımız takımlar kolay rakipler değil ama biz maçları kazanıp final grubuna gitmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA