Karşıyaka - Adanaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 2. haftasında Karşıyaka kendi evinde ağırladığı Adanaspor’u 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Ati Göksu, galip gelen taraf oldukları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Geçen sezonun içerideki son maçını ve bu sezonun ilk maçını tesadüfen Adana ile oynadık. Bu maçta galip gelen taraf biz olduğumuz için mutluyuz. Bizi coşkulu şekilde Urfa’da ve burada yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ederiz" dedi.

Karşıyakalı oyuncu Mehmet Yiğit ise, “Geçen Urfa’daki alınan 1 puanın değerli kılınması adına bu hafta galip gerekiyordu ve istediğimizi aldık. Golü erken bulduk ve buda bizi avantaj kattı. Son dakikalarda skoru korumak adına geriye yaslandık. Büyük taraftar grubumuzun önünde galibiyeti getiren golü atmak beni gerçekten mutlu etti” şeklinde konuştu.

Karşıyakalı bir diğer oyuncu Erdi Kasapoğlu ise, maça iyi başaladıklarını ifade ederek, “Maça iyi başlamadık fakat golden sonra topu ayağımızda tutmayı başardık. Rakibimiz on kişi kalmasına rağmen bizi oldukça fazla baskı uyguladı. Galip gelen taraf olduğumuz için mutluyuz. Devamını getirmek istiyoruz” diye konuştu.

ADANASPOR CEPHESİ
Adanaspor Teknik Direktörü Ercan Albay ise, "Geçen haftanın psikolojik baskısı üzerimizdeydi" diyerek, "Sahaya bu baskıyla çıktık. Oyuna iyi başladık fakat erken gelen gol oyun planımızı bozdu. Haftaya galip gelerek kendimizi affettirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Adanasporlu oyuncu Samican Keskin de, geçen hafta kötü bir oyunla mağlubiyet yaşadıklarını hatırlatarak, "Bu haftada şanssız bir pozisyonla gol yedik. Gelecek haftalarda çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Adanasporlu bir diğer oyuncu Yiğitcan Gölboyu ise, maç sonu yaptığı açıklamada, "Geçen haftaki kötü oyunumuzu bu hafta telafi etmek istiyorduk. Oyunun başında geri düştük. Tam beraberliği yakalayacakken de 10 kişi kaldık. Gelecek hafta galip gelerek kötü gidişata dur demek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA