Gakgoşlar'da Hedef 3 Puan

ELAZIĞ - Elazığspor Kulübü Sportif Direktörü Yasir Elmacı, Akhisar Belediyespor'a 3-1 yenilerek lige bu sezon kötü bir başlangıç yaptıklarını belirterek, Kardemir Karabükspor'u yenerek bu mağlubiyeti telafi etmek istediklerini söyledi.

Elmacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor ile yarın yapacakları maçın önemli olduğunu söyledi.

Bu sezon Elazığ'daki futbolseverlerin karşısına ilk kez çıkacaklarını belirten Elmacı, taraftarın desteğiyle yarınki karşılaşmadan galip ayrılmak istediklerini dile getirdi.

Elmacı, "Akhisar Belediyespor maçıyla lige kötü bir başlangıç yaptık. Bunun telafisi, sahamızda ve seyircimiz önünde oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçını kazanmakla olacak" ifadesini kullandı.

Elazığspor'un centilmenliğe önem veren ve rakiplerine saygı duyan bir takım olduğunu vurgulayan Elmacı, "Haftalar ilerledikçe biz de rakipleri tarafından daha çok saygı duyulan bir ekip olacağız. Göze hoş gelen, futbolun gereklerini yapan, yüreğini ortaya koyan bir takım olacağız. Bunun başlangıcını da inşallah bu hafta yapacağız" diye konuştu.

Kardemir Karabükspor maçında galibiyet konusunda futbolculara güvendiklerini dile getiren Elmacı, "Umarım futbolcu kardeşlerim bu maçta 3 puan sevincini bize ve taraftarımıza yaşatır" dedi.

-Kardemir Karabükspor ile 3. randevu

Sezona Akhisar Belediyespor'a 3-1 yenilerek başlayan Elazığspor ile iç sahada Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup eden Kardemir Karabükspor arasında Elazığ Atatürk Stadyumunda yarın oynanacak maç, saat 20.15'te başlayacak.

Hakem Çağatay Şahan'ın yöneteceği maçta, Şahan'ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş, İlyas Emektar, Serhan Malkoç, Murat Türker ve Volkan Alabaş yapacak.

Elazığspor ile Kardemir Karabükspor, Süper Lig'de yarın 3. randevuya çıkacak. Taraflar arasında geçen sezon oynanan 2 maçı da Elazığ ekibi 1-0'lık skorlarla kazanmıştı.

Elazığspor'un Karabük'te oynanan ilk maçtaki golünü Sinan Kaloğlu, sezonun ikinci yarısında Elazığ'da yapılan karşılaşmadaki golünü ise Sedat Bayrak atmıştı.

Kaynak: AA