Aliağa Petkim’den Türkiye Kupası Değerlendirmesi

Basketbol Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası kuralarında Edirne’de oynanacak C grubunda yer alan Aliağa Petkim’de hedef, ligde ve kupada başarı.

Yeşil-beyazlı takım, Türkiye Kupası C grubunda 1 Ekim’de Olin Edirne, 2 Ekim’de Fenerbahçe Ülker, 3 Ekim'de Tofaş ile oynayacak

Aliağa Petkim Başkanı Uğur Eren, zor bir lig olacağını dile getirerek, “Bu sezon ligde ve kupada taraftarımıza başarılar yaşatmayı hedefliyoruz. Kupada zorlu rakiplerimiz var. Grup maçlarına kadar çok iyi hazırlanacağız” dedi.

Kura çekimlerinin ardından Aliağa Gençlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, Twitter ve Facebook'tan taraftarlara kura ile ilgili görüşlerini paylaştı. Aliağa Petkim’in kupada Olin Edirne, Fenerbahçe Ülker ve Tofaş ile aynı grupta yer aldığını anımsatan Başkan Eren, “Bu yıl kupada ve ligde istikrarlı bir başarı hedefliyoruz. Takımımız sezona belirlenen program dahilinde hazırlanıyor. 1-2-3 Ekim’de oynanacak Kupa maçları bizi lige de hazırlayacak. Zorlu bir gruptayız ancak Başarılı olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Aliağa’nın Türk Basketbolu’na enerji veren, basketbolu seven heyecanlı bir kent olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Eren, “Basketbol takımımız, taraftarlarımız, Aliağa Belediyesi, ana sponsorumuz Petkim, takımımıza destek olan kurum ve kuruluşlarımızın güçlü sinerji ile kupaya ve lige başlayacak. Aliağa, basketbolu çok seviyor. Kulüp olarak bu sevgiye başarılarla yanıt vereceğiz” diye konuştu

Kaynak: İHA