Medical Park Antalyaspor Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

ANTALYA - Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girdi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, basına açık bölümünde dar alanda kısa pas çalışması gerçekleştirdi. Akdeniz ekibinin, basına kapalı bölümde taktik ağırlıklı çalıştığı belirtildi.

Emre Güngör ve Diarra'nın yanı sıra hafif sakatlığı devam eden Vederson takımla çalışmalara katıldı.

Deniz Barış ise fizyoterapist Önder Gülcan yönetiminde egzersiz yaptı.

Medical Park Antalyaspor kulüp doktorlarından edinilen bilgiye göre, kırmızı beyazlı oyuncu Deniz ve Vederson'un 2-3 hafta içinde sakatlıklarının düzeleceği öğrenildi.

Medical Park Antalyaspor, bugün saat 12.00'de özel bir şirkete ait uçakla Gaziantep'e hareket edecek. Akdeniz temsilcisi, Kamil Ocak Stadı'nda cumartesi günü saat 21.45'te Gaziantepspor ile karşılaşacak.

-Antalya Emniyet Müdürü Sağlam'dan moral ziyereti-

Öte yandan, antrenman öncesi Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve beraberindekiler, yeni sezon öncesi başarılar dilemek amacıyla Medical Park Antalyaspor'u ziyaret etti.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde Sağlam'ı, Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, kulüp yönetcileri, teknik direktör Samet Aybaba, teknik heyet ve oyuncular karşıladı. Antalya Emniyet Müdürü Sağlam, kırmızı beyazlı oyuncularla tek tek tokalaştı. Sağlam, teknik direktör Aybaba ve Kulüp Başkanı Gencer ile bir süre sohbet etti.

Antalya Emniyet Müdürü Sağlam, daha sonra ziyaretin anısına futbolcular ve teknik heyete baklava ikram etti. Kulüp Başkanı Gencer de Sağlam'a Antalyaspor forması hediye etti. Sağlam ve Gencer antrenmanın basına kapalı bölümünü izledi.

Kaynak: AA