Yaz Spor Okulunu Başarıyla Bitirdiler

Kağıthane Belediyesi’nin öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirebilmesi için açtığı '2013 Yaz Spor Okulu” sona erdi.

Kağıthane Belediyesi’nin öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirebilmesi için açtığı '2013 Yaz Spor Okulu” bir programla sona erdi. 17 Haziranda başlayan Yaz Spor Okuluna katılan öğrenciler uzman hocalar tarafından verilen eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, geleneksel hale getirerek her yıl ücretsiz olarak çocukların hizmetine sunduğu ‘Yaz Spor Okulları’nın kapanışında kendilerini yalnız bırakmadı. Hasbahçe Futbol Sahası'nda düzenlenen kapanış programına katılan Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç’a, protokol üyeleri, vatandaşlar, veliler ile basketbol, voleybol, jimnastik ve spor akademilerine hazırlık kategorisinde eğitim gören yaklaşık bin 500 öğrenci de eşlik etti.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE PLAKET VERİLDİ
Başkan Kılıç, belediye olarak hazırladıkları yaz spor okullarının önemine dikkat çekerek “Yavrularımız bizim geleceğimizdir. Yaz spor okullarımızdan öğrenciler ve aileleri çok memnunlar. Çocuklarımız çok değerli hocalarımızla yaklaşık 2,5 aydır hem spor yapıyor hem de en doğru bilgiyi alıyorlar. Sporda başarılı olan çocukların derslerinde de başarılı olacaklarına inanıyorum. Ümidimiz çocuklarımızın burada kendilerini geliştirerek ileride milli forma altında Kağıthane’yi temsil etmesidir. Kağıthane Belediyesi olarak tüm gücümüzü sarf edeceğiz. Bugün burada çok güzel bir atmosferde çocuklarımıza plaketlerini veriyoruz” dedi.

Küçük Dilara’nın büyük alkış alan jimnastik gösterisinden sonra Başkan Kılıç, branşlarında başarılı olan öğrencilere plaketlerini verdi. 'Yeteneksizsiniz' programıyla tanınan "Action Team Karizma Show" ekibinin, yaptıkları akrobatik öğrencilerden büyük alkış aldı. Programın sonunda ise Başkan Kılıç’ın öğrencilere dondurma ve lunapark sürprizi vardı. Minik sporcular önce Güllüoğlu firmasının ikramı olan dondurmalarını yedikten sonra Lunaparka giderek eğlendiler.

Kaynak: İHA