Yalovaspor Termal’de Kampa Giriyor

Yalova’yı 2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek Yalovaspor ikinci etap çalışmaları için Termal’de kampa girecek.

12 Ağustosta sezon açılışını gerçekleştiren yeşil kırmızılı ekip, 22 Ağustos’tan itibaren 10 gün boyunca Yalova’nın Termal İlçesinde kamp yapacak. Sezonun ilk haftasında Kırklareli deplasmanında Lüleburgazspor ile karşılaşacak Yalovaspor transfer çalışmalarına da devam ediyor. İkinci etap hazırlıkları esnasında hazırlık müsabakaları da oynayacak olan Yalovaspor’da Termal kampının 8-10 gün civarında sürmesi bekleniyor.

İlk etap çalışmaların olumlu geçtiğini belirten Yalovaspor Teknik Direktörü Necdet Toker, “Yeni sezon hazırlıklarımıza son sürat devam ediyoruz. Takıma yeni katılan transferlerle kadromuz daha da güçlendi ve daha önce de söylediğim gibi bu sezon şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız. Bölgesel Amatör Ligi'nin en zorlu grubuna düşmüş olmamız bizim için handikap değil. Bu kadro yeni sezona en iyi şekilde hazırlanarak geçtiğimiz sezon elde ettiği başarılara yenilerini ekleyecek” şeklinde konuştu.

Yeni sezona fırtına girmek isteyen ve 3. Lig hasretini dindirme arzusu içinde olan Yalovaspor ilk hazırlık maçını İstanbul ekiplerinden Tozkoparanspor ile yapacak. 22 Eylülde başlayacak sezon öncesinde eksiklerini görmek isteyen ekip, İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Tozkoparanspor ile 25 Ağustos Pazar günü kozlarını paylaşacak.

Kaynak: İHA