Trabzonspor, Arnavutluktan Avantajlı Dönüyor

UEFA Avrupa Ligi Play-off ilk maçında deplasmanda Arnavutluk temsilcisi Kukesi’yi 2-0 yenerke avantaj elde eden Trabzonspor’un teknik direktörü Mustafa Akçay, önemli bir avantaj yakaladıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, zorluk derecesi yüksek olan bir karşılaşmayı kazandıklarını söyledi.

Akçay, rakibin bekledikleri kadar iyi oynamadığını belirterek, “Bizim tespitlerimize göre daha iyi oynayan oyuncuları vardı ama bu maçta iyi oynayamadılar. Ancak oyun düzenlerini hiç bozmadılar. Biz takım olma yolunda ilerliyoruz. 2-0 önemli bir galibiyet ve önemli bir avantaj. Ancak ikinci müsabakada riskli bir takım olarak karşımıza çıkacaklar. Maçlar asla oynanmadan kazanılmıyor” dedi.

ADRİAN: “İLK 11’DE YERİM OLDUĞUNU GÖSTERDİM”
Bordo-mavili futbolculardan Adrian, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Bu maçtaki performansımla ilk 11’de yerim olduğunu hocaya kanıtladım. Bana göre ofsayt nedeniyle verilmeyen pozisyonumuz goldü” dedi.

AYKUT AKGÜN: “BEBEKLERİN TİTREYEREK ÖLÜMLERİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ”
Aykut Akgün de maçla ilgili konuşmak istemediğini ifade ederek, “Maçla ilgili konuşmayacağım. Çünkü Suriye’de yaşananlarla ilgili konuşacağım. Bebeklerin titreyerek ölümleri beni çok etkiledi. Mısır ve Suriye’de yapılan zulme karşı tüm Müslümanlar dua etsin” diye konuştu.

Kaynak: İHA